Om JAG LEKER TRÄD

Om Jag Leker Träd

 

Jag Leker Träd är namnet på en butik i Västertorp, Stockholm som öppnade våren 2011. Vi säljer barnkläder, leksaker, böcker och inredning för stora och små. Här kan du hitta ny och unik design av hög kvalitet och i olika prisklasser. Det finns också ett stort eko-reko sortiment.

I butiken kan du handla i lugn och ro, låna toaletten eller en amningsfåtölj om det behövs och låta barnen leka i lekhörnan eller smyga undan i kojan under bordet. På helgerna anordnar vi ibland evenemang för barn i olika åldrar, t ex författarläsningar, pyssel mm. Dessa annonseras bl a här på hemsidan. Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev eller "gilla" oss på Facebook så försäkrar ni er om att få information om allt som händer på Jag Leker Träd.

När ni ändå är i Västertorp, passa på att kolla in Västertorps skulpturpark, en av Sveriges största utomhusamlingar av skulpturer, med tjugotalet verk i och omkring förortens centrum. Bland konstnärerna finns berömdheter som Eric Grate, Arne Jones, Asmund Arle, Pye Engström och den internationella stjärnan Henry Moore. En favorit bland barnen brukar vara Allan Runefelts "Gubben med geten".

 

Åsa i butiken  Läshörnan på Jag Leker Träd

Jag som driver butiken heter Åsa Forss. 

 

Öppettider:

måndag - fredag: 11-18

lördag: 11-15

 

Adress:

Störtloppsvägen 20, 12947 Hägersten, Stockholm
Mitt i Västertorps centrum, nära tunnelbanan, 15 min från T-centralen. Ta röd linje mot Fruängen, kliv av vid Västertorp.

 

Telefon:

08-885620

 

E-post:

asa@jaglekertrad.se

 

Loggan:

 

Vår fina logga är designad av Ingela P Arrhenius!     

 


Varumärken

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Till kassan

internetbetalningar