Betalning

Kortbetalning via Payson

Hos oss kan du betala med VISA eller Mastercard eller genom någon av internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Din kontoinformation behandlas under kraftig och säker kryptering och vi har över huvud taget ingen tillgång till dina kort- och kontouppgifter. Själva köpet äger rum på Paysons säkra servrar. Payson är marknadsledande när det gäller korthantering. 

Payson logga

 

Orderhantering och leveranser

Vi skickar alla våra brev och paket med Posten. Det betyder att ordrar av platta/små föremål levereras i brevlådan och mer skrymmande paket får hämtas ut på din lokala post-utlämning. Avin kommer via mail. Du kan behöva identifiera dig vid uthämtning. Normalt packar vi och skickar din leverans inom 1-2 vardagar och du har din försändelse inom 2-5 dagar! Vi tillämpar fast fraktpris om 50 kr inom Sverige, oavsett storleken på din order!

 

Fast fraktpris inom Sverige

Vi tar alltid 50 kr för frakt inom Sverige, oavsett storleken på din order. En avgift på 200 kr debiteras om paket ej hämtas ut. Detta för att täcka våra kostnader för frakt och administration. Om du beställer över 600 kr så bjuder vi på frakten inom Sverige.

 

Retur och öppet köp

Du har alltid rätt att returnera produkter du köpt över nätet, d.v.s. du har öppet köp. Förutsättningen är att du returnerar den i obruten förpackning/nyskick inom 14 dagar från att vi skickat din order. När du returnerar en vara står du själv för fraktkostnaderna. Det är även ditt ansvar att se till att varan är väl förpackad och att den når oss ordentligt. Om en retur försvinner eller går sönder står du för kostnaderna. Kontakta alltid Jag Leker Träd innan du gör en retur. 


Kontaktuppgifter

Jag Leker Träd AB

Störtloppsvägen 20

12947 Hägersten

Skicka E-post

Telefon: 08 88 56 20Varumärken

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Till kassan

internetbetalningar